Αναρτήθηκε από: Revma | 05/07/2013

Από την ΕΡΤ στον Σακκά ως τις ΠΝΠ και τις επιστρατεύσεις

Η ΕΡΤ έκλεισε παράνομα και παράνομα παραμένει κλειστή, την ώρα που ο Σακκάς παραμένει παράνομα φυλακισμένος για τρία συνεχόμενα χρόνια. Η κυβέρνηση περνάει νόμους με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και παράνομα επιστρατεύει όποιον δηλώνει ότι πρόκειται να απεργήσει την ώρα που το σκάνδαλο της λίστας Λανκάρντ μπαίνει στο αρχείο. Η παρανομία από το κράτος σε όλο της το μεγαλείο.

https://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/aaa__800x600_.jpg

Πανό για τον Κ. Σακκά-Κορυφή Ολύμπου

Από τους αγανακτισμένους και έπειτα, έγινε σαφές ότι ένα από τα αιτήματα της κοινωνίας αποτελεί η απονομή δικαιοσύνης και η τιμωρία όσων αποδεδειγμένα παρανομώντας μας έφτασαν εδώ. Ζούμε σε μια χώρα όπου ο πρωθυπουργός της έχει διορίσει τους εργαζόμενους του μουσείου της ακρόπολης και δεν έχει κινηθεί καμία νομική διαδικασία εναντίον του (υπάρχει νομική ευθύνη?). Ο ίδιος άνθρωπος παραμένει στην θέση του και αυτοδιαφημίζεται ως ο εκπρόσωπος της εξυγίανσης της χώρας, ενώ αυτός που ανακοινώνει το παράνομο κλείσιμο της ΕΡΤ είναι αυτός που παράνομα διόρισε μέσα σε ένα χρόνο 18 άτομα στην ΕΡΤ (υπάρχει νομική ευθύνη?). Εν ολίγης ζούμε σε ένα παράνομο από το κράτος περιβάλλον όπου οι υπαίτιοι παρουσιάζονται ως σωτήρες μη έχοντας καμία αιδώ. Το αξιοπερίεργο είναι ότι ενώ η επιταγή της κοινωνίας απαιτεί δικαιοσύνη κανένας δεν φαίνεται να μιλάει για τις παρανομίες του κράτους, απεναντίας τα κυρίαρχα ΜΜΕ διαφημίζουν το εξυγιαντικό κυβερνητικό έργο.

Το καζάνι που βράζει ή διαφορετικά κοινωνία φαίνεται να χωρίζεται σε δυο στρατόπεδα. Το ένα στρατόπεδο λέει, η τάξη στην χώρα θα μπει με πυγμή και μόνο, καθώς η δημοκρατία και οι θεσμοί της απέτυχαν, το άλλο στρατόπεδο λέει ότι οι θεσμοί και η δημοκρατία δεν απέτυχαν, αλλά δεν εφαρμόστηκαν σωστά ποτέ και σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θυσιαστούν απεναντίας πρέπει να προφυλαχθούν.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: